Handige accu bosmaaiers

U bent bij Horden Tuinmachines aan het juiste adres als u geïnteresseerd bent in accu bosmaaiers of ander tuingereedschap. Een accu bosmaaier wordt gebruikt voor het maaien van hoog gras en onkruid op moeilijk bereikbare plaatsen in de tuin. In tegenstelling tot benzine bosmaaiers, die lawaaiig en vervuilend zijn, werken accu bosmaaiers op een stille en milieuvriendelijke manier. Bovendien zijn accu bosmaaiers lichter en makkelijker in gebruik dan hun benzine-aangedreven tegenhangers, omdat ze geen brandstof en olie nodig hebben.

 

Voordelen accu bosmaaiers

Accu bosmaaiers worden aangedreven door lithium-ion batterijen, die snel opladen en een langere levensduur hebben dan traditionele nikkel-cadmium batterijen. Het is belangrijk om te kiezen voor een accu bosmaaier met een batterij die lang genoeg meegaat voor de klus die u wilt uitvoeren. Meestal hebben accu bosmaaiers een werktijd van ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het model en het merk. Het is ook aan te raden om een reservebatterij te kopen om te voorkomen dat u zonder stroom komt te zitten tijdens het gebruik van de bosmaaier. Een ander voordeel van accu bosmaaiers is dat ze minder onderhoud nodig hebben dan benzine bosmaaiers. Omdat er geen brandstof of olie wordt gebruikt, hoeft u de motor niet te smeren of de bougies te vervangen. Dit bespaart tijd en geld op onderhoudskosten.

 

Uw geschikte bosmaaier

Als het gaat om het kiezen van een accu bosmaaier, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het is belangrijk om te kijken naar de grootte van de batterij, de snijbreedte van de maaier, de lengte van de maaistok en het gewicht van de machine. Overweeg ook het type werk dat u gaat doen, omdat sommige accu bosmaaiers beter geschikt zijn voor zwaarder werk dan andere.

Accu bosmaaiers zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk, stille en gemakkelijk te gebruiken tuingereedschap. Met een breed scala aan modellen is er voor ieder wat wils. Of u nu een kleine tuin heeft of een groot terrein moet onderhouden, een accu bosmaaier kan een nuttig hulpmiddel zijn om uw klus te klaren. Als officiële partner van ECO Power+ kunnen wij tuingereedschap van hoge kwaliteit leveren. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

bosmaaiers