Reparatie Tuinmachine

Wij zijn dé expert op het gebied van reparatie van tuinmachines. Kom langs in onze winkel of maak online een afspraak voor de reparatie van uw tuinmachine.

15 + 2 =

Reparatie Tuinmachine

We repareren professionele tuinmachines van klein tot groot. Waar nodig is repareren we ook op locatie. We hebben ervaring met diverse merken:  Honda, Husqvarna, Felco, Polet, Marina, Aspen en Gardena. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw tuinmachine zo goed mogelijk repareren.

Controle Tuinmachine

Naast het repareren van tuinmachines kijken we de tuinmachine standaard helemaal na. We gaan onze checklist af om te beoordelen of de machine helemaal gereed is.

Advies op maat

Ook voorzien we u van het beste advies, zodat u uw tuinmachine zo optimaal mogelijk kunt onderhouden. Ons advies zorgt ervoor dat uw tuinmachine langer meegaat.

Reparatie op Maat

Reparatie op Locatie

Mocht het niet mogelijk zijn om uw tuinmachine bij ons in de winkel te laten repareren, bieden we ook de mogelijkheid om de reparatie op locatie uit te voeren. Deze mogelijkheid bieden we omdat sommige tuinmachines lastig te verplaatsen zijn.

Reparatie door vakmensen

De reparatie van uw tuinmachine wordt altijd uitgevoerd door een werknemer met jarenlange ervaring. Hierdoor wordt uw tuinmachine altijd zo professioneel mogelijk gerepareerd.

Neem contact op

(0345) 870 - 087

info@hordentuinmachines.nl

Techniekweg 11, 4143 HW Leerdam

OpeNINGSTIJDEN

 

maandag               08:00 - 17:30 uur
dinsdag                 08:00 - 12:00 uur
woensdag            08:00 - 17:30 uur
donderdag          08:00 - 17:30 uur
vrijdag                   08:00 - 17:30 uur
Zaterdag               08:30 - 16:00 uur

buiten deze tijden op afspraak