Gemakkelijke accu kettingzagen

Een accu kettingzaag is een handig gereedschap voor klussen in de tuin en rondom het huis. In tegenstelling tot benzinekettingzagen, zijn accu kettingzagen milieuvriendelijker en veroorzaken ze minder lawaai en trillingen. Ze zijn ook lichter en makkelijker te hanteren dan elektrische kettingzagen met snoer, omdat er geen snoer is dat in de weg kan zitten. Wij zijn een officiële partner van EGO Power+, hierdoor zijn wij in staat kettingzagen en andere tuinapparatuur van de beste kwaliteit aan te bieden.

De belangrijkste factor bij het kiezen van een accu kettingzaag is de accucapaciteit. De capaciteit wordt gemeten in ampère-uren (Ah), en hoe hoger de capaciteit, hoe langer de zaag kan worden gebruikt voordat de accu moet worden opgeladen. Het is belangrijk om de capaciteit te kiezen die past bij de grootte van de klussen die u van plan bent uit te voeren.

 

Lengte zaagblad

Een ander belangrijk kenmerk om op te letten is de lengte van het zaagblad. Langere bladen zijn geschikt voor grotere taken zoals het zagen van boomstammen, terwijl kortere bladen beter zijn voor het snoeien van takken. Het is belangrijk om het juiste type zaagblad te kiezen voor de klus die u van plan bent uit te voeren.

 

Voordelen accu kettingzagen

Een belangrijk voordeel van accu kettingzagen is dat ze minder onderhoud vereisen dan benzinekettingzagen. Er zijn geen bougies om te vervangen en er is geen olie om te verversen. Het enige wat u hoeft te doen is de ketting scherp te houden en de zaag regelmatig schoon te maken.

Een ander voordeel van accu kettingzagen is dat ze overal kunnen worden gebruikt, zelfs op plaatsen waar geen stopcontacten beschikbaar zijn. Dit maakt ze ideaal voor klussen in de buitenlucht, zoals het snoeien van bomen en struiken.

 

Neem contact op

Al met al is een accu kettingzaag een handig en veelzijdig gereedschap voor klussen in de tuin en rondom het huis. Met de juiste accucapaciteit en zaagbladlengte kan de zaag worden gebruikt voor een verscheidenheid aan taken, zonder de beperkingen van snoeren of de vervuiling van benzine. Bent u geïnteresseerd in een van onze accu kettingzagen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op.

Kettingzagen