Stille accu heggenscharen

Accu heggenscharen zijn handige gereedschappen voor het snoeien van hagen en struiken. In tegenstelling tot heggenscharen die werken op basis van een brandstofmotor, zijn accu heggenscharen vrij van uitlaatgassen en maken ze minder lawaai. Bovendien bieden ze meer bewegingsvrijheid omdat ze niet afhankelijk zijn van een stopcontact. Als officiële partner van EGO Power+ hebben wij alle benodigde kennis in huis en kunnen wij heggenscharen en andere apparatuur van hoge kwaliteit leveren.

Een accu heggenschaar werkt op basis van een oplaadbare batterij. Het vermogen van de batterij wordt weergegeven in volt (V) en bepaalt de kracht van de heggenschaar. Hoe hoger het aantal volt, hoe krachtiger de motor en hoe sneller en efficiënter de snoeiklus kan worden voltooid.

 

Voordelen accu heggenschaar

Het voordeel van een accu heggenschaar is dat hij veel lichter is dan een brandstof aangedreven heggenschaar, wat het werk comfortabeler maakt. Bovendien zijn accu heggenscharen vaak erg stil, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in woonwijken of in de buurt van dieren. Een ander voordeel van accu heggenscharen is dat ze geen brandstof nodig hebben en daardoor veel goedkoper zijn in gebruik. In plaats daarvan moet u ervoor zorgen dat de batterij regelmatig wordt opgeladen. De oplaadtijd kan variëren van enkele uren tot een hele dag, afhankelijk van de capaciteit van de batterij. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat de batterij altijd volledig is opgeladen voordat u begint met snoeien.

 

Verschillende soorten accu heggenscharen

Accu heggenscharen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en snijbladlengtes. Voor kleinere struiken en heggen is een korter snijblad geschikt, terwijl voor grotere heggen en struiken een langer snijblad nodig is. Het is belangrijk om te kiezen voor een accu heggenschaar met de juiste snijbladlengte voor uw specifieke snoeiwerk.

Kortom, accu heggenscharen zijn handige, lichtgewicht en milieuvriendelijke gereedschappen voor het snoeien van hagen en struiken. Door te kiezen voor een heggenschaar met de juiste snijbladlengte en batterijcapaciteit, kunt u uw snoeiwerk snel en efficiënt uitvoeren zonder dat u wordt gehinderd door uitlaatgassen, lawaai of kabels. Wilt u graag een accu heggenschaar aanschaffen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

heggenschaar